appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: pijn van WK 1998, thuiszitten als je 102 bent en tv in coronatijd

AVROTROS
vrijdag 3 april 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Snel op de hoogte met Humberto in 3 minuten! Mevrouw Lustenhouwer is maar liefst 102 jaar oud en vertelt over eenzaamheid. Floortje Dessing en Jessica Villerius zijn op zoek naar menselijke verhalen en Khalid Kasem over zijn boek over Appie Nouri, wordt het verfilmd? Sportjournalist Evert ten Napel gaat nog één keer terug naar het WK van 1998.

Dat en veel meer in 3 minuten! 

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1