appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Het dromen is even gestopt'

NPO
vrijdag 27 maart 2020 | AVROTROS | Redactie

Vandaag in Humberto: Frank Boeijen praat over het verliezen van zijn collega en vriendin Liesbeth List. Anna Gimbrère bespreekt het belangrijkste wetenschapsnieuws rondom corona. Waylon brengt Samen Zijn opnieuw uit, samen met Willeke Alberti en Wibi Soerjadi. Mediajournalist Rob Goossens over de laatste De Wereld Draait Door.

Je bent snel op de hoogte met Humberto in 3 minuten:

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur. 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1