appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Het komt niet uit het hoofd, het komt uit het hart'

NPO Radio 1
vrijdag 20 maart 2020 | AVROTROS | Redactie

Een uitzending vol emotie, maar ook veel positiviteit. Tijdens de coronacrisis worden er veel mooie initiatieven opgezet en die werden bij Humberto uitgebreid besproken. Van gratis films kijken bij Hanna Verbooms platform Cinetree tot het inzamelen van mondkapjes en de actie #mijnhartvoordezorg.

Je bent snel op de hoogte met Humberto in 3 minuten:

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur. 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1