appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Ga niet hamsteren!'

AVROTROS
vrijdag 13 maart 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Cabaretier Rob Scheepers heeft gebroken met zijn sociale onthouding en is bij Humberto Tan. Lammert de Bruin over het Songfestival. Gaat het wel door? En we bellen ook met Jeangu Macrooy zelf, die toch voor de zekerheid even wat sociaal menselijk-contact vermijdt. Maar natuurlijk gaat het ook over corona zelf: er wordt gehamsterd en wat is de situatie op de intensive cares?

Je bent snel op de hoogte met Humberto in 3 minuten! 

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur. 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1