appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NS-topman witheet over beschoten treinen

ANP / Robin van Lonkhuijsen
vrijdag 22 november 2019 | EO | Redactie Langs de Lijn en Omstreken Twitter

President-directeur Roger van Boxtel is ziedend over de twee treinen die werden beschoten tussen Breda en Tilburg. In Langs de Lijn en Omstreken sprak hij zijn afschuw uit. "De mensen zijn zich rotgeschrokken", aldus de aangeslagen topman.

Rond 19.30 kwam er in Breda een trein binnen met vijf gesneuvelde ramen en even later kwam in Eindhoven ook een beschadigde trein aan. Van Boxtel is blij dat de politie het serieus opneemt. "De veiligheid van onze reizigers en mijn collega's is in het geding", zei een woedende Van Boxtel.

Afgelopen tijd werden al meerdere collega's gemolesteerd, maar een trein beschieten "tart werkelijk elke verbeelding", aldus Van Boxtel.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opgepakt

De politie meldde dat er inmiddels twee verdachten zijn aangehouden in de buurt van Breda. Het gaat om twee 15-jarige jongens met balletjespistolen.

Luister terug: NS-topman Van Boxtel woedend over beschoten trein

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1