appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Jan Publiek: waar waren de vrouwen van de bouw?

NOS
vrijdag 1 november 2019 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren in het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het was de week van het bouwprotest in Den Haag. Wie aan bouwvakkers denkt, denkt al snel aan mannen. Toch zijn er ook veel bouwvrouwen. Maar waar waren die?

Mark praat met Elisabeth over 'no nut november'. En we hebben per ongeluk een leuk tv-avondje van Willem verpest. Jurgen komt er nog even op terug. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1