Uitzending gemist
AVROTROS

Je mag ook niks meer zeggen

  1. Gidschevron right
  2. Je mag ook niks meer zeggen


Gepresenteerd door: Roos Moggré

Presentator Roos Moggré presenteert dit weekend een nieuw debatprogramma op NPO Radio 1. In het AVROTROS-programma ‘Je mag ook niks meer zeggen’ gaan vier gasten met elkaar in gesprek over nieuwe omgangsvormen op de werkvloer en in het dagelijks leven.


Na onder meer de misstanden bij ‘The Voice’ en alle commotie rondom het tv-programma ’VI’ met Johan Derksen lijkt er een nieuwe werkelijkheid te zijn ontstaan. Maar hoe ziet die werkelijkheid eruit? Wat mag je nog wel en wat mag je echt niet meer zeggen? En hoe moeten we met elkaar omgaan zonder elkaar te kwetsen maar ook zonder dat de spontaniteit eraf gaat. Daar gaat het programma ‘Je mag ook niks meer zeggen’ over. Mannen en vrouwen met verschillende ideeën hierover praten over het onderwerp aan de hand van fragmenten uit de media.


In het tweedelige programma schuiven onder meer presentator Leonie ter Braak, voorzitter Inge te Brake van de Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen, oud-hoofdredacteur Telegraaf Sjuul Paradijs en columnist Yesim Candan aan. Verslaggever Joris Kreugel maakt reportages voor het programma.


Zaterdag 4 juni en zaterdag 18 juni / tussen 19:00 uur en 20:00 uur / NPO RADIO 1