appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Barney wordt positiviteitsgoeroe'

Bureau Sport
vrijdag 5 maart 2021 | BNNVARA | Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra blikken voor Bureau Sport natuurlijk weer vooruit op het sportweekend en de sfeer is gespannen.

Zaterdag staan Franks favoriete club Willem II en Eriks grote liefde FC Twente tegenover elkaar. "Ik zie aan jouw hoofd dat jij er niet gerust op bent", opent Erik. Toch heeft Frank een goed gevoel. "Ik heb vertrouwen in Willem II."

Wielrennen

De Strade Bianche wordt toch wel het hoogtepunt van het weekend. Erik denkt dat Mathieu van der Poel de hoge verwachtingen gaat waarmaken. "Die Mathieu verandert die hele sport gewoon. Hij is zo goed in vorm. Iedereen raakt in paniek als hij ontsnapt."

Darts

Raymond van Barneveld maakt vrijdag zijn rentree op een tv-toernooi. "Barney heeft het licht gezien. Er is iets met hem gebeurd. Hij wordt een positiviteitsgoeroe."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1