appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: Wordt Bas Nijhuis dartscheidsrechter?

Bureau Sport
vrijdag 12 februari 2021 | BNNVARA | Bureau Sport

Het is weer vrijdag en dus neemt Frank Evenblij voor Bureau Sport de week door met invalpresentator Bas Nijhuis.

Frank Evenblij neemt sportweek door met Bas Nijhuis

De scheidsrechter heeft er niet zo'n zin om het met Frank nog te hebben over zijn ruzie met PSV-trainer Roger Schmidt.

"Allemaal weer van dat oude nieuws, dat hebben we toch gehad. Nee, daar heb ik nog geen biertje mee gedronken", foetert Nijhuis.

De Tukker praat liever over zijn tweede sport darts waar Raymond van Barneveld zich via de Q-school probeert terug te knokken naar de top.

"Als het in zijn koppie goed zit, moet hij het wel redden. Ik denk dat het lukt, hij is 8 kilo afgevallen. Ik denk echt dat hij terugkomt."

Darts is meteen de sport waar Nijhuis wellicht een toekomst voor zichzelf ziet na zijn carrière in het voetbal. "Dat is lekker, gewoon de hele wedstrijd stil staan.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1