Sport

Volg de Champions League wedstrijd Ajax - FC Midtjylland live bij NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg de Champions League wedstrijd Ajax - FC Midtjylland live bij NPO Radio 1

Vanavond speelt Ajax de vierde wedstrijd in de Champions League tegen de Deense club FC Midtjylland. Goed nieuws voor de Amsterdammers, Ajax kan vanavond weer een beroep doen op Antony. Je volgt de wedstrijd vanaf 21.00 uur live op NPO Radio 1.

Er is Ajax alles aan gelegen om in de eigen Johan Cruijff ArenA een overwinning te boeken op de Denen. De Amsterdammers wonnen de uitwedstrijd tegen Midtjylland maar speelden gelijk tegen Atalanta en verloren van Liverpool.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Momenteel staat Ajax met vier punten tweede achter de koploper van Groep D: Liverpool. Atalanta Bergamo heeft eveneens vier punten, maar staat door de 0-5 nederlaag in eigen huis op een slechter doelsaldo dan de Amsterdammers. De Italianen zullen vanavond dan ook proberen revanche te nemen na de blamage in eigen huis. Midtjylland wist vooralsnog geen punten te pakken in de Champions League.

Blessuregolf

De schrik zat er goed in bij menig Ajaxsupporter afgelopen zondag, in de thuiswedstrijd tegen Heracles vielen Klaassen, Mazraoui en Labyad uit. De schade lijkt echter mee te vallen. Coach Erik Ten Hag zei tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd te rekenen op Klaassen en Mazraoui. Ook op Labyad kan Ajax vanavond weer een beroep doen.

Meer goed nieuws is het terugkeren van de Braziliaanse Antony. Tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht viel de Braziliaan vlak voor rust uit met een hamstringblessure, vanavond keert ook hij weer terug in de Amsterdamse selectie.

Je volgt de wedstrijd Ajax - FC Midtjylland vanaf 21.00 uur live bij NPO Radio 1.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie