appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Medelijden met Frank de Boer'

Bureau Sport
vrijdag 9 oktober 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport bespreken de sportactualiteit met uiteraard veel aandacht voor het Nederlands elftal.

"Het was kutvoetbal tegen Mexico. We zaten zo in de lift, nu mislukt het weer en wie krijg de schuld? Frons de Boer! Ik heb het daar moeilijk mee", opent Frank.

De uitzending van Veronica Inside van maandag waarin Johan Derksen zich niet al te positief uitliet over Virgil van Dijk komt ook nog even voorbij.

"Weet je wat ik daarvan vond Frank? Echt om te kotsen. Hij, Memphis en Wijnaldum zijn met open armen ontvangen, zei die. Die jongens zijn hier geboren. Derksen is geen racist, maar hij zegt wel verdomd vaak racistische dingen", vindt Erik.

De heren praten uiteraard ook over Max Verstappen, gaat Honda hem in het laatste jaar nog een goede motor geven? En hoe goed is Wilco Kelderman in de Giro d'Italia?

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1