appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

BinckBank Tour schrapt Nederlandse etappes vanwege coronamaatregelen: 'Bijzonder vervelend'

ANP
dinsdag 29 september 2020 | NOS | NOS Sport

Vanwege de coronamaatregelen past de BinckBank Tour het parcours aan. De etappes van woensdag (een tijdrit in Vlissingen) en vrijdag (naar Sittard-Geleen), ritten over Nederlands grondgebied, zijn geschrapt.

'Bijzonder vervelend om zo laat deze mededeling te vernemen en morgen met lege handen te staan'

Een alternatieve route is op korte termijn niet voorhanden, zegt woordvoerder Gert Van Goolen in Langs de Lijn En Omstreken. "De burgemeester van Vlissingen heeft besloten om de eerder toegestane vergunning in te trekken. Een wielerwedstrijd met mogelijk mensen langs de kant van de weg is een te groot risico."

Jasper Philipsen won dinsdag de eerste etappe van de BinckBank Tour.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1