appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Frank de Boer tot en met WK 2022 bondscoach Oranje

Getty
woensdag 23 september 2020 | NOS | NOS Sport

De KNVB heeft Frank de Boer als bondscoach aangesteld. Vrijdag wordt de nieuwe bondscoach officieel gepresenteerd. De Boer tekent een contract tot en met het WK van Qatar in 2022.

De 50-jarige trainer begint per direct en zit dus de komende oefenwedstrijd op 7 oktober tegen Mexico al op de bank. Volgens verslaggever Jeroen Stekelenburg slaat de KNVB met de aanstelling van De Boer 'geen modderfiguur'. Waar er bij de eerste geruchten al wat cynische geluiden opgingen over De Boer als bondscoach is Stekelenburg vooral benieuwd.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1