appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Op de baan ben je gewoon elkaars tegenstanders, geen gelul over vriendschap'

BNNVARA
maandag 14 september 2020 | BNNVARA | Redactie BVSC Twitter

Het was weer een druk sportweekend: er werden tikken uitgedeeld op het voetbalveld, uitvallers in de Formule 1 en nog veel meer. Maar wie zei wat? De kennis van Erben Wennemars wordt getest in de 'Sportcitatenquiz' van B.V.S.C.

Wennemars geeft aan hij helemaal niks kan met uitspraken als: 'Ik had gehoopt dat we beide konden winnen.' Woorden van Dominic Thiem na een zenuwslopende finale op de US open. Hij speelde tegen zijn vriend Alexander Zverev. "Je wilt gewoon winnen of je wilt niet winnen. Op de baan ben je gewoon elkaars tegenstanders en moet je er gewoon altijd voor gaan. Dat is echte vriendschap. Ik heb er een hekel aan en ben blij dat ik dat interview niet heb gezien."  

Quiz mee op Instagram

De laatste quizvraag kun jij ook beantwoorden! Op Instagram in de Stories kun jij de vraag beantwoorden. Weet jij wie het volgende zei: 'Hij heeft zijn excuses aangeboden."? 

Ik had gehoopt dat we beide konden winnen

 

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1