appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Hopen dat het goed gaat met Max'

Bureau Sport
vrijdag 10 juli 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

Bij afwezigheid van Frank Evenblij was er vrijdag een nieuw gezicht bij Bureau Sport: Celeste Plak! De aanvalster benut de pauze in haar volleybalcarrière om een dag radiopresentator te zijn.

"Ik vind het heel leuk en een eer. Frank moet oppassen voor z'n plekkie", zegt Plak, die voorlopig is gestopt met topvolleybal vanwege motivatieproblemen.
We hoeven niet bang te zijn dat ze er helemaal mee ophoudt. "Ik denk zeker na over hoe ik mijn comeback ga maken in januari, maar het is nog te vroeg om het daarover te hebben."
 
Plak gaat dit weekend zeker kijken naar Max Verstappen, die na een teleurstellend openingsweekend voor eerherstel gaat bij de Grand Prix van Oostenrijk. "Ik zit aan de buis gekluisterd. Ik hoop dat het mechanisch en motorisch goed gaat, maar het is afwachten."
 
 

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1