appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

Anouk Vetter heeft weer zin in meerkamp: "Maar was er klaar mee"

Proshots
donderdag 28 mei 2020 | NOS | NOS Sport

Anouk Vetter had in het schitterende G├Âtzis moeten zijn, voor een prestigieuze meerkampwedstrijd. Maar het coronavirus gooide roet in het eten. De meerkampster was te gast bij Langs de Lijn En Omstreken

Een korte terugblik naar haar bronzen medaille op het WK in 2017 doet Vetter goed. "Ik heb het al een tijd niet gehoord, heel leuk om te horen. Het was zo spannend, ik stond voor die 800 meter te trillen. En na afloop tranen van blijdschap."

Na het WK in Doha was Vetter er even behoorlijk klaar mee. "Ik ging twijfelen aan mezelf. Ik ben in m'n eentje naar Sri Lanka gegaan. En in december ging ik weer trainen. En op een trainingskamp in Zuid-Afrika zat ik echt weer goed in m'n vel. En ik wilde en dacht kom maar op met die meerkamp."

Beluister het complete gesprek met Anouk Vetter hier.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1