appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Dit is de Dag
STER Advertentie

PSV-doelman Robbin Ruiter: 'Een documentaire van PSV dit seizoen zou een hit zijn'

ANP
woensdag 12 februari 2020 | BNNVARA | Redactie B.V.S.C. Twitter

Volgende maand komt het tweede seizoen van het Netflix-kijkcijferkanon: 'Sunderland 'Til I Die', uit. PSV-doelman Robbin Ruiter, die dit seizoen over kwam van Sunderland, had een groot aandeel in het eerste seizoen. Hij deelde zijn verhaal in de studio van B.V.S.C.

Robbin Ruiter over Sunderland Til i Die

In het eerste seizoen van de hitserie, waarin Sunderland degradeerde, kwam Ruiter veelvuldig aan bod. De cameraploeg volgde hem overal en de doelman was regelmatig te zien. Na het drama-seizoen kwam Ruiter op het tweede plan terecht. De doelman betwijfelt daarom ook of hij in het tweede seizoen te zien is. "Ik heb nog niks gezien van dit seizoen, dus ik heb geen idee wat ze aan het publiek gaan tonen."

"Voor de documentairemaker was ons eerste seizoen eigenlijk perfect. Er was zoveel drama in een slecht seizoen. Voor het tweede seizoen had het leuk geweest als we weer gepromoveerd waren, maar helaas lukt het niet", betreurt Ruiter.

PSV

Bij PSV, de club waar Ruiter momenteel reservedoelman is, loopt het ook alles behalve soepel. "Bij PSV ga je altijd voor het kampioenschap. Voor de winterstop waren we al op drie fronten uitgeschakeld. Voor een documentairemaker was dit perfect geweest, toch had ik het liever niet gezien. Al denk ik wel dat als je het vergelijkt met de serie van Sunderland, PSV ook een hit zou zijn."

Robbin Ruiter over Sunderland Til i Die

 

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1