appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

Erben Wennemars: ‘Een quiz zonder Mathieu van der Poel is natuurlijk geen quiz’

B.V.S.C
maandag 3 februari 2020 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV

Erben Wennemars heeft niet alle kranten gelezen, maar denkt dat hij met zijn intuïtie toch alle vragen van de B.V.S.C's Kleine Sportcitatenquiz goed kan beantwoorden. Roelof de Vries test zijn kennis.

De Kleine Sportcitatenquiz

Is voor Erben Wennemars een quiz zonder Mathieu van der Poel geen quiz, dan is een quiz zonder Raymond van Barneveld geen quiz voor Roelof. Dat komt goed uit want de darter was weer in het nieuws dit weekend.

De normaal zo verzamelgekke ex-profdarter verkoopt namelijk al zijn bekers op de veilingsite Catawiki. Het schijnt dat de eerste prijzen vrijdag op de site worden geplaatst. 

Er is natuurlijk ook een vraag voor thuis, jij kunt ook meedoen. Van wie was dit citaat: "Dit is de allerbeste manier om te debuteren. Het kon serieus niet beter".

Was dit van veldritcoach Gerben de Knegt over het WK-debuut van Ceylin del Carmen Alvarado of van José Mourinho over het debuut van Steven Bergwijn, die gelijk scoorde voor zijn nieuwe ploeg Tottenham? Laat het vanaf dinsdag weten via Instagram.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1