appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: 1 op 1
STER Advertentie

'Barney' verkoopt alle darts-bekers

ANP
vrijdag 31 januari 2020 | NOS | NOS Sport

Raymond van Barneveld heeft wat prijzen bij elkaar gedart. Maar wie denkt dat hij ze de komende jaren keer op keer wil bewonderen, dat valt flink tegen. 

Sterker nog: hij verkoopt ze. "Het mag, ja, echt ik heb er niets meer mee, serieus niet." Van Barneveld denkt dat hij daarmee zijn fans blij kan maken."Het lijkt mij ook leuk voor de fans, die mij jarenlang volgden. Om hen dat aan te bieden", zegt Van Barneveld. 

"Er zullen een hoop mensen zeggen.... Hij ligt in scheiding en heeft geld nodig. Nou, je mag mijn bankafschriften zien, dat is zeker niet het geval."

Van Barneveld wil het geld gebruiken voor zijn droom

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1