appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Zwarte Prietpraat
STER Advertentie

Hoe voetballer Quincy Owusu-Abeyie rapper BLOW werd

De Perstribune
zondag 26 januari 2020 | MAX | Michaël Roele

Zijn voetbalcarrière bracht Quincy Owusu-Abeyie langs onder meer Arsenal en Spartak Moskou, maar nu heeft hij een radicale carrièreswitch gemaakt. Hij gaat tegenwoordig door het leven als rapper BLOW.

Quincy Owusu-Abeyie op De Perstribune

Zondag was hij te gast op De Perstribune van MAX. Als rapper BLOW heeft hij een nieuw album uitgebracht getiteld New Chapter. In een optreden op De Perstribune liet hij het nummer Remedy horen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Quincy Owusu-Abeyie aka BLOW met Remedy

Ster op WK in eigen land 

Quincy Owusu-Abeyie was dé ster aan Nederlandse zijde op het WK onder 20 jaar van 2005 dat in Nederland werd gehouden. Met zijn rushes en slaloms draaide hij de defensie van Japan helemaal dol. Een carrière in het grote Oranje leek voor Owusu-Abeyie in het verschiet te liggen, maar hij kon zijn belofte uiteindelijk nooit helemaal inlossen.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1