appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Brand gaat voor hattrick bij NK veldrijden

Pro Shots
zaterdag 11 januari 2020 | NOS | redactie

Het heeft geregend tijdens haar laatste trainingsritje voor het NK, dus bij de terugkeer in haar huis in het centrum van Rotterdam trekt Lucinda Brand snel droge kleren aan. De natgeregende rood-wit-blauwe trui verdwijnt in de wasmand.

Brand weet dat het misschien wel de laatste keer was dat ze die kampioenstrui gedragen heeft. Zondag verdedigt ze haar nationale titel in Rucphen, maar de concurrentie is hevig.

Was dit de laatste training in kampioenstrui?

Met ook Ceylin Alvarado, Annemarie Worst en Marianne Vos aan de start wordt het NK ook wel een officieus WK genoemd. Maar Brand gaat natuurlijk voor de hattrick, haar derde nationale titel op rij.

De race begint zondag om 15.00 uur en is live te volgen bij NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1