appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Volleybalsters beginnen OKT met klinkende overwinning op Azerbeidzjan

Pro Shots
dinsdag 7 januari 2020 | NOS | NOS Sport

De Nederlands volleybalsters zijn goed begonnen aan het olympisch kwalificatietoernooi in Apeldoorn, dat ze moeten winnen om verzekerd te zijn van deelname aan de Olympische Spelen komende zomer in Tokio.

Oranje won het eerste groepsduel met 3-0 (25-23, 25-18, 25-22) van Azerbeidzjan.

De nummers een en twee van de twee groepen gaan door naar de halve finales. Alleen de winnaar van het toernooi mag naar de Spelen.

Live op NPO Radio 1 en NOS.nl

Oranje speelt woensdagavond het tweede groepsduel. Dan is Bulgarije vanaf 19.30 uur de tegenstander. Een dag later wacht Polen. De wedstrijden zijn live te volgen op NPO Radio 1 en via een stream op NOS.nl. 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1