Sport
BNNVARA

'Tom Dumoulin gaat dit jaar de Tour winnen'

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Tom Dumoulin gaat dit jaar de Tour winnen'

De kerstdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar staat om de hoek te trappelen. In 2020 vliegt het ene na het andere sportspektakel je om de oren. Voor Erben Wennemars is dat des te meer reden om zelf ook in beweging te komen. Namens B.V.S.C. wenst hij iedereen een sportief 2020!

"Er komen een aantal fantastische sportevenementen aan in 2020", zegt de immer enthousiaste Erben Wennemars. "De Olympische Spelen, het EK voetbal, schaatsen, wielrennen." En daar is nog lang niet alles mee gezegd natuurlijk. Maar goed, dan wordt het ook weer zo'n lang filmpje. Punt is: het wordt een sportief jaar en er is genoeg te zien.

Olympisch kampioen Van der Poel

"Tom Dumoulin gaat de Tour winnen, Mathieu van der Poel wordt Olympisch kampioen mountainbiken, Nederland gaat Europees kampioen worden", Erben kan zijn geluk niet op met zijn voorspellingen. Erben: "Er gaat dus van alles gebeuren en laat dat nou de motivatie te zijn om zelf te gaan sporten."

Erben: "Alle topsport is alleen geoorloofd zolang het ons blijft inspireren om gezond te leven want gezondheid is het allerbelangrijkste."

BVSC had wel een hele speciale uitzending Tweede Kerstdag en die kun je hier terugluisteren:

{podcast audio="123577" caption="Uitzending van 26 december 2019" }

Wil je nou ook jouw sportkennis testen? Check dan de stories van De Nieuws BV en speel mee om een prijzenpakket!

Meer van BVSC?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie