appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Zitten Mark van Bommel en PSV-directie op één lijn?

ANP
vrijdag 6 december 2019 | NOS | NOS Sport

Acht van de laatste negen wedstrijden niet winnen. Een reeks die past bij een degradatiekandidaat, maar het zijn de cijfers van PSV. En daardoor neemt de onrust rond coach Mark van Bommel toe.

Algemeen directeur Toon Gerbrands zei deze week in een interview zich grote zorgen te maken en dan gaat het natuurlijk ook over de positie van de trainer, Mark van Bommel.

Vandaag, in aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van zaterdag, was Van Bommel aan het woord. Jeroen Stekelenburg sprak met hem:

Zitten Mark van Bommel en PSV-directie op één lijn?

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1