appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Sloetski stapt op als trainer van Vitesse

ANP Sport
vrijdag 29 november 2019 | NOS | NOS Sport

Leonid Sloetski is opgestapt als trainer van Vitesse. Dat maakte hij bekend na de 3-2 nederlaag bij sc Heerenveen. Het was de vijfde nederlaag op rij voor de Arnhemmers.

Meteen na afloop van de wedstrijd maakte Sloetski zijn afscheid bekend. "Ik wil mijn spelers, de staf en de supporters bedanken voor mijn tijd in Nederland. Ik stop bij Vitesse", aldus Sloetski, die zijn spelers meteen na de nederlaag in de kleedkamer inlichtte.

"Na vijf nederlagen op rij hoort een trainer te stoppen. Ik heb geprobeerd de situatie om te draaien en de spelers vertrouwen te geven, maar ik moet aan de club en het team denken. Het seizoen is nog lang, er is tijd om dingen te veranderen."

Het vertrek van Sloetski wordt besproken in Langs de Lijn En Omstreken

Sloetski was sinds vorig seizoen trainer van Vitesse. Hij volgde interim-trainer Edward Sturing op, die nu als belangrijke kandidaat geldt om het seizoen af te maken.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1