appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
STER Advertentie

Cricketer Seelaar maakt zich op voor het WK

Twitter
donderdag 14 november 2019 | NOS | NOS Sport

De Nederlandse cricketers wisten zich drie weken geleden te plaatsen voor het WK van volgend jaar. En dat is vrij uniek. Het is namelijk de vierde keer dat dit gebeurt.

Genoeg reden dus om met aanvoerder Pieter Seelaar te praten. Bij Langs de Lijn En Omstreken vertelt de 32-jarige cricketer hoe bijzonder deze prestatie is, hoe hij zelf ooit begon met cricket en wat we volgend jaar van de ploeg mogen verwachten op het WK. Uiteraard komt ook de historische zege op Engeland uit 2009 ter sprake, waar Seelaar ook al bij was.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1