appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast: Yvette van Boven
STER Advertentie

Bureau Sport: Heeft KNVB wel vertrouwen in Bas Nijhuis?

Bureau Sport
vrijdag 18 oktober 2019 | BNNVARA | Bureau Sport

Bureau Sport blikt traditioneel vooruit op het sportweekend met Frank Evenblij en gelegenheidspresentator Bas Nijhuis die Erik Dijkstra vervangt.

De scheidsrechter heeft dit weekend FC Emmen-Fortuna Sittard onder zijn hoede. Dat is volgens Frank een duidelijk signaal van de KNVB dat Nijhuis niet goed bezig is.
 
"Onderin spelen ze om lijfsbehoud. Dat zijn superbelangrijke wedstrijden voor die teams", pareert Bas, die niet van plan is om de marathon van Amsterdam te lopen dit weekend.
 
"Ik denk dat ik wel ooit een marathon zou willen lopen, ben jij dan mijn haas?", vraagt Bas aan Frank, die het aanbod aanneemt. "Ik zou de eerste vijf meter wel voor je kunnen lopen."
 
Bij het EK baanwielrennen verwacht Frank veel van de Nederlanders. "Ik denk dat er een paar medailles gehaald gaan worden. Het zijn allemaal geweldig leuke gasten. Je moet echt even gaan kijken Bas."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1