appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Verhalen
STER Advertentie

'Ik snap best dat Ten Hag niet naar het Voetballer van het Jaar Gala gaat'

BNNVARA
maandag 2 september 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Het is maandag. Je luistert BVSC en je hoort Erben Wennemars' zoetgevooisde door de radio schallen. Dan weet je dat er 's middags een quiz op je staat te wachten. En wat voor een: de Kleine Sportcitatenquiz. Een turnster met een kattenact en wijze uitspraken van een judoka, het komt allemaal voorbij.

Bij het EK in 2018 betrad Céline van Gerner als kat de vloer. Het publiek was laaiend enthousiast, de wereldturnbond wat minder. Zij vonden het de theatraal. Erben vindt het vooral jammer dat de turnster nu besloten heeft om te stoppen: "Jammer. Wij vinden het jammer, wij waarderen het wel. Zonde dat je gestopt bent, mooie sportvrouw."

Ten Hag

Tussen Ajaxtrainer Erik ten Hag en De Telegraaf botert het de afgelopen dagen niet echt. Ten Hag is het niet eens met de manier van verslag geven van De Telegraaf en gaat daarom vanavond niet naar het Voetballer van het Jaar Gala, dat door de krant wordt georganiseerd. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Erben: "Ik vind het jammer dat De Telegraaf de verkiezing gekaapt heeft. Een sterke verkiezing moet niet alleen maar afhankelijk zijn van een mediapartij. Maar als je vanaf één kant dit gaat belichten snap ik heel goed dat hij er niet heen gaat."

En of de laatste quizvraag over Ten Hag gaat? Dat kan je zien op onze Instagrampagina!

Erben Wennemars hoor je elke maandag bij B.V.S.C. tussen half 2 en 2 op NPO Radio 1. 

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1