appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

Erben Wennemars over Virgil van Dijk: 'Wat een koning'

BVSC
maandag 3 juni 2019 | BNNVARA | Redactie B.V.S.C. Twitter

Erben Wennemars en Roelof de Vries spelen vandaag weer de Kleine Sportcitatenquiz van BVSC, waarin ze stil staan bij de aanklacht tegen Neymar en vooral hun lof uitspreken over diverse winnaars, zoals Giro-winnaar: Richard Carapaz. 

De Kleine Sportcitatenquiz

Hij was the man of the match afgelopen zaterdag tijdens de Champions League finale: Virgil van Dijk. En terecht volgens Erben Wennemars, hij noemt Van Dijk 'een koning'. Ondanks het verlies van Ajax, voelt het wel een beetje alsof 'we' gewonnen hebben. 

Minder leuk nieuws is de aanklacht tegen Neymar, de voetballer wordt beschuldigd van het verkrachten van een vrouw. De voetballer ontkent de beschuldiging en deelde afgelopen weekend WhatsApp gesprekken die hij met de vrouw had. Erben verwacht dat het één groot mediacircus wordt.

Kijk op onze Instagram voor een extra Sportcitatenquizvraag!

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1