appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Gaat het bij Feyenoord en Ajax wel over de Klassieker?

EPA
vrijdag 25 januari 2019 | NOS | NOS Sport

Gaat het bij Feyenoord en Ajax eigenlijk wel over de wedstrijd van het jaar? Zondag staat de Klassieker op het programma, maar bij beide ploegen was er deze week vertreknieuws.

Feyenoord moet een nieuwe trainer zoeken, want Giovanni van Bronckhorst stopt na dit jaar bij de club. Ajax moet vooral op zoek naar een bank met veel rente. Want het krijgt 75 miljoen euro voor de verkoop van Frenkie de Jong. Hij vertrekt naar Barcelona. Arman Avsaroglu over de transfers én over die ene wedstrijd: Feyenoord - Ajax.

 

Gaat het bij Feyenoord en Ajax wel over de Klassieker?

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1