appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Handbalster Kramer na zege op Roemenië: 'Iedereen is nog steeds verbaasd'

ANP
zondag 9 december 2018 | NOS | NOS Sport

Het is december en dus komt de handbalhype zo langzamerhand weer los. Oranje presteert weer eens goed op een eindtoernooi. De handbalsters wonnen met 29-24 van Roemenië. De halve finales lonken. 

In Langs de Lijn werd gebeld met Jessy Kramer, goed voor drie doelpunten tegen de Roemenen. "Iedereen is nog steeds een beetje verbaasd over wat er is gebeurd", aldus Kramer vanuit Frankrijk. 

"De dekking stond super goed, we hebben echt onwijs lopen beuken. Al met al was dit echt een heel goede wedstrijd tegen een goed team en dat geeft natuurlijk een goed gevoel."

Jessy Kramer na de EK-zege op Roemenië

Nederland ontmoet dinsdag in Nancy om 21.00 uur titelverdediger en angstgegner Noorwegen, waar de voorgaande vier toernooien telkens van werd verloren. Woensdag is het Duitsland van de vorige bondscoach Henk Groener de tegenstander.

De wedstrijden zijn live te volgen op NPO Radio 1 door middel van flitsen in de lopende programmering. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Tweet Nederlandse handbalsters

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1