appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

Stille Labyad goed opgevangen door ploeggenoten bij Ajax

ANP
zaterdag 23 juni 2018 | NOS | Thierry Boon

Voor Ajax zit de eerste wedstrijd van het seizoen er alweer op. Tegen de amateurs van VVSB (7-0 winst) maakte aankoop Zakaria Labyad zijn eerste minuten in het shirt van Ajax. 

Ajax start voorbereiding op nieuwe seizoen

"Ik ben heel goed opgevangen hier. De jongens schromen niet om met mij te praten, terwijl ik wel een wat stillere jongen ben", vertelde de van FC Utrecht overgekomen voetballer na zijn officieuze debuut. 

De vraag is waar voor hem de kansen liggen in het elftal van trainer Erik ten Hag, met wie hij eerder samenwerkte in de Domstad. "Ik speel waar het team mij nodig heeft. De trainers kennen mij, ik kan op verschillende posities uit de voeten. Linksbuiten, op het middenveld of ergens anders op het veld." 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1