appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

Schippers gediskwalificeerd in eigen stad

ANP
zaterdag 23 juni 2018 | EO | NOS | Redactie

Het ging bij de 100 meter op de NK natuurlijk maar om één atlete. Dafne Schippers in haar stad, Utrecht. Maar het ging al mis in de halve finales, toen Schippers vals startte en werd gediskwalificeerd.

 

 

"We werden teruggeschoten en toen dacht ik.. Ik ben het toch niet, maar toen zeiden ze ineens baan 3.. dat ben ik en dat is heel vreemd want als atlete weet je of je vals bent of niet. Ik was niet eens boos, maar vooral heel verbaasd."

 

 

 

Schippers gediskwalificeerd in eigen stad

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1