appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Iedere scenarist heeft wel een scenario liggen dat helaas nooit verfilmd is. Scripts Off Screen onttrekt de mooiste van deze verhalen aan de vergetelheid en geeft ze alsnog een podium.

#2 - Overgave (S04)

vrijdag 3 januari 2020, 05:30 uur

Na een leven vol schoonheid en extase gunt Stanley zijn geliefde David een perfect afscheid. Maar de dood laat zich niet regisseren.

Anke Boerstra- scenario en regie
Suzan van Eck - geluidsmontage en sound design
Susanne Thiel – muziek
Ricky Koole – verteller
Hans Dagelet - David
Thomas de Bres – Stanley
Geert Lageveen - Michel
Evrim Akyigit - huisarts
Gürkan Küçüksentürk – verpleger
Nico Konstantinides - geluidsopname
Nikol Poppe – eindredactie Stichting S.O.S.

Deze aflevering is gemaakt door Scripts Off Screen in samenwerking met KRO-NCRV, en mede mogelijk gemaakt door NPO Radio 1, het Nederlands Letterenfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het BNG Cultuurfonds, het Lira Fonds, het Conservatorium van Amsterdam en The Buddy Film Project.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1