appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Podcast met de mooiste radio-documentaires en hoorspelen, geselecteerd door bevlogen radiomakers. Host Stef Visjager, bezorgd door NPO Radio 1 en VPRO.

#103 - Een ode aan de podcast

vrijdag 15 februari 2019, 13:59 uur

In de week dat Spotify c.a. 200 miljoen dollar betaalt voor Gimlet Media, een Amerikaanse podcast bedrijf, viert Parel het succes van de verhalende podcast in Nederland. Een gesprek met de makers van "De Brand in het Landhuis" over hun podcast-hit. Een pre-hear van een nieuwe podcast rond de brieven van Vincent van Gogh. En kaarten te winnen voor De Man met de Microfoon met Bigband live in het Bimhuis. Feest dus.

Besproken podcasts:
The Start-up en Heavyweight (van Gimlet Media)
Van Gogh belicht: de brieven
De brand in het landhuis
Voor altijd duurt een jaar
De moord op Patrick

Parel heeft nu ook een Facebook pagina en Instagram, waar we je op de hoogte houden van Parel Radio en alle mooie radioverhalen daaromheen.
Like en volg Parel:
https://www.instagram.com/parelradio/
https://www.facebook.com/parelradio/

Reacties of luisterfoto's?
radioparel@gmail.com

Parel Radio is een podcast waarin Stef Visjager de mooiste documentaires en hoorspelen selecteert. Een podcast van NPO en VPRO.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1