appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Podcast met de mooiste radio-documentaires en hoorspelen, geselecteerd door bevlogen radiomakers. Host Stef Visjager, bezorgd door NPO Radio 1 en VPRO.

#111 - Anoniem Intiem en Karlheinz - documentaires

vrijdag 7 juni 2019, 07:16 uur

“Ik ben wel eens kotsend het bos uit gekomen, omdat ik me zo schuldig voelde”. Anoniem Intiem, een podcast van Maarten Dallinga over de wereld achter de mannenontmoetingsplekken. In Parel hoor je het eerste deel en een interview met de maker.
Daarna (rond 45’00”) één aflevering uit de podcast Karlheinz, een componist die muziekwereld met zijn elektronische klanken voorgoed veranderde en met zijn muziek de Beatles, Bowie, Björk beïnvloedde.
Karlheinz werd gemaakt door Beitske de Jong (NTR Radio4 i.s.m De Nationale Opera)

Waarschuwing: in het interview met Maarten Dallinga spreken we over zelfdoding.

Anoniem Intiem: https://www.omroepgelderland.nl/mannenontmoetingsplekken
Karlheinz: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/karlheinz/id1460256520


Reacties of kaartjes winnen voor Aus Licht?
radioparel@gmail.com

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1