appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Op de liefde

Van pijn tot hartstocht, van alles samen doen tot liever alleen zijn. Alles wordt besproken in de nieuwe podcast van De Nieuws BV. Willemijn Veenhoven gaat samen met Corine Koole in gesprek met verschillende mensen en zoekt zo naar de essentie van liefde. Corine schrijft al meer dan 15 jaar over de Liefde, heeft meer dan 1000 interviews over dit onderwerp gedaan en haar rubriek Lust & Liefde in Volkskrant Magazine wordt iedere week verslonden. Samen met bijzondere gasten gaan Willemijn en Corine op zoek naar de essentie van de liefde. Want, waar draait het nou eigenlijk echt om?
De komende weken, elke vrijdagmiddag een nieuwe aflevering!

Podcast afleveringen

#3 - Peter Plasman: 'Ik ben nog steeds verliefd'

vrijdag 7 september 2018, 18:07 uur

Advocaat Peter Plasman vertelt over zijn bijbaantje bij een huwelijksbureau en de diepe liefde voor zijn vrouw met wie hij al 36 jaar samen is. "Zonder haar was ik nooit wat ik nu ben."

#1 - Hedy D'Ancona: dit is ware liefde

woensdag 29 augustus 2018, 10:35 uur

Inmiddels is ze 21 jaar samen met haar grote liefde kunstenaar Aat Veldhoen. Een veelomvattend begrip is dat, grote liefde. Wat betekent het voor Hedy? En, heeft ze nog liefdestips?

Introductie

donderdag 23 augustus 2018, 20:47 uur

Van pijn tot hartstocht, van alles samen doen tot liever alleen zijn. Alles wordt besproken in de nieuwe podcast van De Nieuws BV. Willemijn Veenhoven gaat samen met Corine Koole in gesprek met verschillende mensen en zoekt zo naar de essentie van liefde.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1