NOS Schaatspodcast
NOS

#13 - De kroeg in met Patrick Roest: “Op de Olympische Spelen zal Stolz geen grote concurrent zijn.”

  1. Podcastschevron right
  2. NOS Schaatspodcastchevron right
  3. #13 - De kroeg in met Patrick Roest: “Op de Olympische Spelen zal Stolz geen grote concurrent zijn.”

ma 11 maart 2024

Het eerste seizoen van de NOS Schaatspodcast sluiten we af met een enorme knaller. Toen we Patrick Roest vroegen of hij te gast wilde zijn, was de enige voorwaarde dat hij een biertje mocht drinken. En zo belandden Steven Dalebout, Ireen Wüst en Robbert de Rijk in de Rappelkiste, de dorpskroeg in Inzell. Familie en vrienden waren er ook en wij vertrokken net voordat de eerste mensen in de lampen dreigden te gaan hangen.

Patrick Roest vertelt in deze aflevering over z’n strijd met Jordan Stolz, die dit weekend op fenomenale wijze wereldkampioen allround werd. We leren hoe de vrienden van Roest hem noemen en we hoorden hoe de vlag er bij hangt wat betreft de ploegenachtervolging. 

En het gaat aan tafel natuurlijk ook over de nieuwe Nederlandse wereldkampioen bij de vrouwen: Joy Beune. Wat reed zij een sterk toernooi!

Dit is de slotaflevering van seizoen 1 van de NOS Schaatspodcast. Na de zomer zijn we terug dus abonneer je vooral, als je dat nog niet gedaan hebt. Dan hoef je ook de volgende aflevering niet te missen.

Luisteraarsvragen kunnen worden ingezonden via schaatspodcast@nos.nl. 

Een fijne zomer!