NOS Met het Oog op Morgen
NOS

EXTRA: Het beste uit het Oog

  1. Podcastschevron right
  2. NOS Met het Oog ...chevron right
  3. EXTRA: Het beste uit het Oog

za 29 januari 2022

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast van ongeveer een half uur. Mocht je iets gemist hebben, dan kun je het hoogstwaarschijnlijk in deze podcast terugluisteren. Met deze week:

Uiteraard in deze podcast aandacht voor de deze week overleden Max Moszkowicz. Journalist Marcel Haenen schreef een biografie over hem en mocht Nederlands bekendste strafpleiter van dichtbij meemaken. En deze week overleed ook Thich Nhat Hanh, ook wel de vader van de mindfulness genoemd. Jan Boswijk geeft dus les in de traditie van de Vietnamese boeddhistische monnik.

Misschien is het u ontgaan, maar afgelopen maandag was het Nationale Pindakaasdag. Culinair journalist Onno Klein liet zijn licht schijnen over het lichtbruine smeersel.

Rudy Plaate is een grootheid op Curaçao, maar hier heeft vrijwel niemand van hem gehoord. Er is een nieuwe documentaire gemaakt over de Curaçaose muzieklegende.  En we hadden Lenny Kuhr te gast over haar nieuwe album.