NOS Met het Oog op Morgen
NOS

EXTRA: Het beste uit het Oog

  1. Podcastschevron right
  2. NOS Met het Oog ...chevron right
  3. EXTRA: Het beste uit het Oog

za 21 augustus 2021

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast van een half uur. Mocht je iets gemist hebben, dan kun je het hoogstwaarschijnlijk in deze podcast terugluisteren.

Daan Brink praatte deze week over de situatie in Afghanistan. Hij is oud-militair en eigenaar van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van noodsituaties. 

Na 5,5 jaar als correspondent in het Midden-Oosten zwaait Ana van Es af. In Met het Oog op Morgen blikte ze terug op haar tijd aan de frontlinie in onder meer Syrië, Libië en Jemen. 

Als je voetbal en Formule 1 veilig kan bijwonen, waarom mag de evenementensector dan niks organiseren? Dit vroeg zangeres Aafke Romijn zich deze week hardop af in Met het Oog op Morgen. 

Componist en contrabassist Camiel Jansen praatte over zijn muziekstuk dat woensdag in première ging. ‘Mars’ is een muzikale ode aan de ruimte. 

En in de bedrijfskantines van Volkswagen zijn er geen curryworsten meer te vinden, tot grote verbazing van Wendy Leenes, eigenaar van het Wurst & Schnitzelhaus in Amsterdam.