NOS Met het Oog op Morgen
NOS

EXTRA: Het beste uit het Oog

  1. Podcastschevron right
  2. NOS Met het Oog ...chevron right
  3. EXTRA: Het beste uit het Oog

za 31 juli 2021

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast van een half uur. Mocht je iets gemist hebben, dan kun je het hoogstwaarschijnlijk in deze podcast terugluisteren.

Deze week spraken we met advocaat Peter Schoute. Hij heeft weinig vertrouwen in het onderzoek naar de beveiliging rondom Peter R. de Vries. Topambtenaar Tjibbe Joustra is verantwoordelijk, maar die kan als ex-topman van de NCTV niet onafhankelijk zijn volgens Schouten.

Twee mannen spanden een rechtszaak aan om de ivf-behandeling van een draagmoeder als aftrekpost op te mogen geven bij de Belastingdienst. Dat heterostellen dat wel mogen is volgens de rechtbank discriminatie, maar daarmee krijgen de mannen hun geld nog niet terug.

De Nederlandse regering maakte afspraken met Rusland over de gaspijpleiding Nord Stream 2 in het geheim. Kan dat kwaad en welke andere opties zijn er? En Ankie van Grunsven legt uit waarom de muziek voor dressuur met een paard zo belangrijk is.