NOS Met het Oog op Morgen
NOS

EXTRA: Het beste uit het Oog

  1. Podcastschevron right
  2. NOS Met het Oog ...chevron right
  3. EXTRA: Het beste uit het Oog

za 24 juli 2021

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast van een half uur. Mocht je iets gemist hebben, dan kun je het hoogstwaarschijnlijk in deze podcast terugluisteren.

Deze week spraken we met Mike Damen, een goed vriend van motoragent Arno, die eerder deze maand werd doodgereden door een vrachtwagenchauffeur. Volgens Damen heeft de politieleiding de instructie heeft gegeven om deze chauffeur niet meer te controleren.

Een 28-jarige Eindhovenaar werd opgepakt, omdat hij online zou handelen in zelfmoordmiddelen. Dat nieuws kwam hard binnen bij Randy Knol. Met online aangeschaft poeder, beroofde zijn dochter zich van het leven.

Paul van Tongeren, emeritus hoogleraar filosofie en Denker des Vaderlands, legde uit waarom zoveel mensen geraakt zijn door het overlijden van misdaadverslaggever Peter R de Vries. En zangeres Denisa Jannah over de documentaire 'Ella Fitzgerald - Just One of Those Things'. De 'First Lady of Song' is 25 jaar geleden overleden, maar ze is allerminst vergeten.