DOCS
NTRVPRO

#41 - The Love Line

  1. Podcastschevron right
  2. DOCSchevron right
  3. #41 - The Love Line

wo 13 oktober 2021

Hoe bloeit liefde tussen mensen op? En ook, hoe desastreus kunnen de gevolgen daarvan zijn? Wat doen we elkaar eigenlijk allemaal aan door verliefd te worden? 

Dit keer in DOCS een drieluik met liefdesverhalen ontleend aan een bijzonder project, The Love Line geheten, een initiatief van fotograaf/filmmaker Tara Fallaux. In telefoongesprekken vertellen mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden over een liefdesgeschiedenis, hoe die ontstond en hoe die zich ontwikkelde. Met alle onhandigheden, miscommunicatie en toeval die daarbij horen….    

Dit is een drieluik van verhalen gemaakt door fotograaf/filmmaker Tara Fallaux. Het maakt deel uit van het project The Love Line.nl. Behalve Tara Fallaux verdient natuurlijk de naam van sounddesigner Diego van Uden genoemd te worden, die tekende voor de geweldige vormgeving… Wil je meer weten over wat dit project behelst, en nog meer van soortgelijke bekentenissen beluisteren, zie dan de website   www.theloveline.nl. Ook volgt er later dit jaar een tentoonstelling in de Portrait Gallery Studio op het Marine-terrein in Amsterdam. 

Gedraaide muziek:

Eerste nummer is ‘Socialite’ van Alexandre Desplat. (speelfilm-muziek)

Tweede nummer : ‘Funnel of Love’ van Wanda Jackson.

Derder nummer: ‘Electric Feel’ van Still Woozy.