appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

De Stemming van Vullings en Van Weezel

De verkiezingen staan voor de deur. De campagnes komen op stoom. Wordt u nog wijs uit het woud van beloftes en breekpunten, slogans en campagnes? In de nieuwe wekelijkse podcast De Stemming van Vullings en Van Weezel geven de twee politieke junkies van NOS Met het Oog op Morgen, Joost Vullings en Max van Weezel, u een exclusieve kijk achter de schermen van de verkiezingen.

Podcast afleveringen

#1 - inhoudsloze verkiezingscampagne

Download

In aflevering 1 gaat het over het verhaal achter het interview van Eva Jinek met Alexander Pechtold, kiezen Max en Joost voor Farid Azarkan die als dé campagneman van de week en praten ze over de vraag waarom dit de meest inhoudsloze verkiezingscampagne gaat worden in lange tijd.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1