appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Dit is de Zondag
Afbeelding

Elke zaterdag werpt Joost Eerdmans voor PowNed een blik op de week die achter ons ligt. Eerdmans prikt, complimenteert en (ver)oordeelt in de NPO Radio 1-podcast 'De Roast van Joost'.

Joost analyseert wekelijks mensen en zaken uit het nieuws. De één krijgt een schouderklopje, de ander een stevige grill. Alles en iedereen komt aan de beurt in 'De Roast van Joost'.

Elke zaterdag, de PowNed-podcast 'De Roast van Joost', op de kanalen van NPO Radio1 of via je favoriete podcast-app.

#5 - Joost Eerdmans klaar met 'pathetische ik-blijf-thuis-geleuter'

zaterdag 25 april 2020, 12:00 uur

Na ruim een maand in de ‘intelligente lockdown’ te hebben gezeten wordt Joost Eerdmans opstandig. Hij wil niet saamhorig zijn noch stoepkrijten op straat.

Joost brengt een toost uit op “de grote overwinnaars van deze crisis”.

In de rubriek ‘Bonje op het Binnenhof’ antwoord op de vragen: Waar was vicepremier Hugo de Jonge dinsdag? En waarom liet premier Rutte zich tijdens het Kamerdebat woensdag zo opnaaien door SP-leider Lilian Marijnissen?

Elke zaterdag vanaf 12 uur is ‘De Roast van Joost’ te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1