appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In De Perstribune ontvangt Margreet Reijntjes elke week prominente gasten uit de wereld van de media en sport. Zij bespreken actuele én persoonlijke zaken.

Verder duidt Ron Vergouwen wekelijks opvallende mediazaken uit het heden en verleden.

De Krokante Leesmap en Ernest Faber (31 maart 2019)

zondag 31 maart 2019, 12:00 uur

Noortje Veldhuizen, Marcel van Roosmalen en Roelof de Vries gaan in de Radio 1-podcast De Krokante Leesmap op zoek naar het allerbeste, ofwel 'krokantste' tijdschriftartikel van de week. Bij de zoektocht worden de meest obscure titels uit het tijdschriftenschap niet geschuwd. Ernest Faber is hoofd jeugdopleidingen van PSV. Ooit speelde hij zelf in het eerste van Eindhovense topclub en schopte hij het tot één interland.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1