Buiten de Muren
NTR

#3 - Het stoplicht

  1. Podcastschevron right
  2. Buiten de Murenchevron right
  3. #3 - Het stoplicht

wo 19 mei 2021

Bram en Harry verlaten de gevangenis. Harry moet op zoek naar een woning, maar de buitenwereld vertrouwt hem voor geen cent. De medewerker van de woningbouw neemt het liefst een bewaker mee. Misschien ook niet gek; hij doodde eerder twee mensen en hoe weet je nou of iemand echt veranderd is? Ook Marjolein aarzelt even bij hem in de auto te stappen. Intussen wordt Bram door de reclassering naar de ggz-kliniek gebracht. Tenminste, dat is de bedoeling. Maar bij elk stoplicht op de weg erheen is het de vraag of Bram toch een andere afslag neemt. In deze aflevering horen we ook Karin, Harry’s vrouw. Ze leerden elkaar kennen in de gevangenis, nota bene bij het licht van een kaarsje dat ze stalen uit de gevangeniskapel.

Buiten de Muren is gemaakt door Marjolein Knol. De muziek is van Bram Kniest. De eindredactie en scenario-ontwikkeling deed Emmie Kollau. Techniek: Arno Peeters. Productie: Emmie Kollau en Tijl Akkermans. Eindredactie vanuit de NTR: Ottoline Rijks. 

Een productie van NTR, Autres Directions en Aldus’ producties voor DOCS en NPO Radio 1. Mede mogelijk gemaakt door het NPO-fonds. 

www.ntr.nl/buitendemuren