appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: hoe 'raar' 2020 was voor ouders

ANP
woensdag 16 december 2020 | RAD1 | Anouk Kantelberg

Een filmpje waarin Nederlanders wordt gevraagd om het jaar 2020 te typeren ging deze maand viral, want iedereen komt tot dezelfde conclusie: het was een 'raar' jaar. Vreemd is het zeker, vooral nu het jaar eindigt met een strenge lockdown. De komende dagen blikt podcast De Dag terug op dit uitzonderlijke jaar met enkele groepen die de klap hard voelen aankomen. Vandaag: ouders.

#736 - Hoe 'raar' 2020 was voor: werkende ouders

Veel mensen werken al sinds het begin van de coronacrisis thuis. Dat is op zichzelf soms al geen makkelijke opgave, maar wat als je daarnaast ook nog eens kleine kinderen thuis hebt rondlopen? In maart hebben ouders al eens met dat bijltje gehakt en nu moeten ze er opnieuw voor zorgen dat hun kinderen thuis aan de slag kunnen met school.

Lobke Vlaming van de organisatie Ouders en Onderwijs vertelt in de podcast over de enorme uitdaging die gezinnen er dit jaar bij hebben gekregen, hoe lastig het voor sommige ouders is om alle ballen in de lucht te houden en ook over de zorgen die er zijn over achterstanden bij kwetsbare kinderen.

Podcast De Dag

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via NPO Luister, de NPO Radio 1 website en app, SpotifyiTunesGoogle Podcasts en Stitcher.

Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.


Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1