appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #118: 'Magie van Nederlands elftal is nog niet terug'

ANP
maandag 12 oktober 2020 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Jeroen Stekelenburg met de commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op de Nations League-wedstrijd van Nederland tegen Bosnië en Herzegovina (0-0).

#118 - 'De magie van het Nederlands elftal is nog niet terug'

De messen worden geslepen na het povere spel van Oranje. "Ik vond het echt uitermate teleurstellend", zegt Grueter. "Het was driedubbel door de ondergrens."

Elshoff sluit zich daarbij aan: "Het pijnlijke is, dat Bosnië niet eens in zijn sterkste formatie speelde en Nederland wel. Frenkie de Jong had ons magie beloofd, maar die is zeker nog niet terug."

Avsaroglu: "Ik kan me niet eens meer herinneren wat de laatste goede wedstrijd van het Nederlands elftal is geweest. Kortom, het marcheert gewoon niet. Ook niet met een nieuwe bondscoach."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1