appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast Vuelta: een wielerdrama over vriendschap en rivaliteit

VPRO/NUT
vrijdag 7 augustus 2020 | VPRO | Redactie

Twee renners, oude vrienden. Ooit gedebuteerd als een koppel krabbers in de achterhoede van het peloton van de Vuelta en uitgegroeid tot kopman en meesterknecht van formaat. Hun wielercarrières liepen radicaal verschillend af.

De jeugdvrienden bleken beide uit ander hout gesneden. Jaren na hun professionele carrière treffen ze elkaar op een verlaten col voor een laatste sprint bergop. Wie wint deze allesbeslissende finale?

#2 - Vuelta - deel 2

De podcast Vuelta gaat over twee renners op weg naar heldendom. Over twee levens vol demarreren en deklasseren, erdoor komen en erdoor zitten, kevers en kissmissen.

Vuelta

De start van de Vuelta 2020 zou op 14 augustus in Utrecht plaatsvinden. Maar de wielerzomer van 2020 ziet er door corona compleet anders uit. Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) en de VPRO presenteren audiotroost voor de wielerliefhebber met de tweedelige podcastserie Vuelta. Te beluisteren via de NPO Radio 1-app, site en de andere podcastplatforms.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1